Camping

Geniet van uw vakantie op ons moderne boerenerf.

In het hartje van Overijssel, aan de rand van het dorp Lemelerveld, ligt onze boerencamping. De camping biedt 25 plaatsen, voor ieders wat wils.


Image

Op het moment dat u onze laan oprijdt, wordt u aangenaam verrast door de ruimte en de rust, die het bedrijf uitstraalt. Iets wat we zelf koesteren en hopelijk u als campinggast ook. Aan de linkerkant maakt u kennis met het eerste gedeelte van de camping: een mooie tuin met als blikvangers: ruime standplaatsen, een prachtige boom (Sequoia) en de vijver. Als u rust en privacy zoekt, kies dan voor een plekje in deze prachtig aangelegde tuin.

Een andere mogelijkheid is een staanplaats op het veld met in het midden het speeltoestel voor de kinderen. Veel gezinnen met jonge kinderen willen graag hier een plekje. Bovendien ligt er vlak naast het veld een grote zandbak met een speeltoestel. Ook staan er naast het veld tientallen fietsjes en skelters. De kinderen vermaken zich wel en maken snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Vier staanplaatsen staan net buiten het veld. Deze plaatsen geven vrij uitzicht over de landerijen met op de achtergrond de Archemerberg en de Lemelerberg.

De oude paardenbak hebben we omgetoverd tot camperplaatsen. Door de verharding zijn dit de beste plaatsen voor de campers, maar natuurlijk kunnen ook hier caravans staan.

U heeft dus de keuze uit 25 ruime plaatsen, elke plaats is voorzien van elektriciteit. Zowel de tuin als de velden en de paardenbak zijn autovrij, de auto kan geparkeerd worden op de daarvoor bestemde plaatsen.

Centraal gelegen zijn de sanitaire voorzieningen, zandbak en de recreatieruimte. Aanwezig in de recreatieruimte zijn onder meer een tafeltennistafel, klein biljart, dartbord, gezelschapsspelen, tijdschriften en TV.

Maar het is natuurlijk nog veel leuker om te genieten van de mooie zonsondergangen!


Foto's van de camping